Sharing & Links
Жалпыға ортақ тілек тізімі сілтемелері қалай жұмыс істейді?
Тілек тізіміңізді бөліскенде, кез келген адам аша алатын бірегей сілтеме жасалады — аккаунт немесе кіру қажет емес. Келушілер тілектеріңізді (көрінімділік параметрлеріне негізделген) шолып, сатып алуды жоспарлап отырған заттарды брондай алады. Сілтеменің мерзімі жоқ — сіз қолмен болдырмағанша ол белсенді болып қалады. Қонақтар жасаған брондаулар сізден жасырын, тіркелген пайдаланушылардың брондаулары сияқты.
Бөлісу сілтемесін болдырмауға бола ма?
Иә. Тілек тізіміңіздің бөлісу параметрлеріне өтіп, болдырмау/қайта жасау опциясын басыңыз. Ескі сілтеме бірден жұмысын тоқтатады — оны алған адамдар «табылмады» бетін көреді. Кез келген уақытта жаңа сілтеме жасауға болады, оның URL-і басқа болады.
Қонақтар Оқиға арнайы тізімдерінде заттарды қалай брондайды?
Қонақтар бөліскен сілтеме арқылы Оқиға арнайы тізіміне кіреді (аккаунт қажет емес). Олар санат бойынша ұйымдастырылған заттарды шолып, атын мен электрондық поштасын енгізіп, сатып алуды жоспарлап отырған заттарды брондай алады. Иесі заттардың брондалғанын көре алады, бірақ оқиғадан кейінге дейін қай қонақ қай затты брондағанын білмейді, бұл тосын сыйды сақтайды.