გაზიარება და ბმულები
როგორ მუშაობს სურვილების სიის საჯარო ბმულები?
როცა თქვენს სურვილების სიას საჯარო ბმულით აზიარებთ, ნებისმიერს, ვისაც აქვს ეს ბმული, შეუძლია ნახოს თქვენი სურვილები (ხილვადობის პარამეტრების მიხედვით). თქვენ ირჩევთ ბმულის ვადას: 1 დღე, 1 კვირა, 1 თვე, 3 თვე ან არასოდეს.
შემიძლია გაზიარების ბმულის გაუქმება?
დიახ. გადადით თქვენი სურვილების სიის გაზიარების პარამეტრებში და განაახლეთ ან გააუქმეთ ბმული. ძველი ბმული დაუყოვნებლივ შეწყვეტს მუშაობას და ყველა, ვისაც ჰქონდა, დაკარგავს წვდომას.
როგორ ჯავშნიან სტუმრები ნივთებს ღონისძიების სპეციალურ სიებზე?
სტუმრები, რომლებიც წვდებიან ღონისძიების სპეციალური სიის ბმულს, შეუძლიათ შეიყვანონ სახელი და ელფოსტა, შემდეგ დაჯავშნონ ნივთები ან შეიტანონ წვლილი ჯგუფურ საჩუქრებში. ანგარიში არ არის საჭირო. მასპინძელი ხედავს ჯავშნებს იმის გარეშე, რომ იცოდეს ვინ გააკეთა ისინი ღონისძიების დრომდე.