Համօգտագործում և հղումներ
Ինչպե՞ս են աշխատում հանրային ցանկությունների ցանկի հղումները:
Երբ դուք կիսում եք ձեր ցանկությունների ցուցակը հանրային հղման միջոցով, այդ հղումն ունեցող յուրաքանչյուր ոք կարող է դիտել ձեր ցանկությունները (հիմք ընդունելով տեսանելիության կարգավորումները): Դուք ընտրում եք հղման ժամկետը՝ 1 օր, 1 շաբաթ, 1 ամիս, 3 ամիս կամ Երբեք:
Կարո՞ղ եմ չեղարկել համօգտագործման հղումը:
Այո՛։ Գնացեք ձեր ցանկությունների ցանկի համօգտագործման կարգավորումները և վերականգնեք կամ չեղարկեք հղումը: Հին հղումն անմիջապես կդադարի աշխատել, և ցանկացած ոք, ով ունեցել է այն, կկորցնի հասանելիությունը:
Ինչպե՞ս են հյուրերը պահում իրերը Իրադարձությունների հատուկ ցուցակներում:
Հյուրերը, ովքեր մուտք են գործում Միջոցառումների Հատուկ ցուցակի հղումը, կարող են մուտքագրել իրենց անունը և էլ. փոստը, այնուհետև ամրագրել ապրանքներ կամ նպաստել խմբային նվերներին: Ոչ մի հաշիվ չի պահանջվում: Հաղորդավարը տեսնում է վերապահումներ՝ չիմանալով, թե ով է դրանք արել մինչև միջոցառումը։